Huonekalupalvelut

Vuokrattavana perhejuhliin ym. tilaisuuksiin pöytiä ja tuoleja. Tarvittaessa kuljetus.

Sisustus ja huonekalujen kasaus

Kodin sisustaminen on asukkaille tärkeä ja mielenkiintoinen haaste, olipa kyse komerosta, kirjahyllystä, ruokailuryhmästä, sängystä tai sohvakalustosta.

Aluksi täytyy kartoittaa tarve, suorittaa mittaukset ja harkita väritystä sekä tyyliä, jotta uusi hankinta sopii suunniteltuun paikkaan. Kun nämä on tehty on aika suunnistaa kauppaan vertaamaan ja ostamaan sopiva tuote.

Kun toimitusaika koittaa huomataan usein, että kaluste ei olekkaan kasattuna vaan pakattuna useampaan pakettiin. Kuljetusta ajatellen tämä on helpompaa jos sinulla on pakettiauto, sillä useimmiten nämä ei henkilöautoon mahdu.

Entä sitten kasaus? Pakkauksessa on erilaisia ruuveja ja nippeleitä aikamoinen määrä. Usein mukana tulee yksi kuusiokoloavain joka saattaa sopia muutamaan ruuviin. Entä loput kiinnikkeet, löytyykö työkalut niihin? Onko ohjeet selkokielellä jotka kaikki ymmärtää?

Tässä tilanteessa ME tulemme avuksenne!

ME hoidamme puolestanne huonekalujen kotiinkuljetuksen ja kasauksen paikanpäällä. Te voitte keskittyä olennaiseen, eli nauttimaan uudesta hankinnastanne!